Οδηγίες ηλεκτρονικών εγγραφών στο Λύκειο Εκτύπωση E-mail
  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ
 
Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
το παιδί σας φέτος ολοκληρώνει τη φοίτησή του στο Γυμνάσιο και θα συνεχίσει του χρόνου τη φοίτησή του στο Λύκειο (Γενικό ή Επαγγελματικό). Γι’ αυτό, στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς θα κληθείτε να προχωρήσετε στην εγγραφή του παιδιού σας στο Λύκειο. Η εγγραφή αυτή γίνεται πλέον με ηλεκτρονικό τρόπο και για την ταυτοποίηση του γονέα απαιτείται ο γονέας που θα γράψει το παιδί στο Λύκειο να διαθέτει προσωπικούς κωδικούς TaxisNet (οι κωδικοί με τους οποίους υποβάλλει κάποιος τη φορολογική του δήλωση). Επίσης, για την ηλεκτρονική εγγραφή απαιτείται και κάποιος ηλεκτρονικός λογαριασμός αλληλογραφίας (e-mail) του γονέα. Προκειμένου, λοιπόν, να αποφύγετε προβλήματα, δυσκολίες και περιττή ταλαιπωρία κατά τη διαδικασία αυτή, το υπουργείο απέστειλε ένα ενημερωτικό σημείωμα για τους γονείς/κηδεμόνες το οποίο σας διαβιβάζουμε.
 
 • Επίσης, στην επόμενη σελίδα στις ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ αναφέρονται συνοπτικά οι ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε:
Παρακαλούμε να υπογραφεί η επιστολή του υπουργείου και να επιστραφεί υπογεγραμμένη στο σχολείο από τον γονέα/κηδεμόνα που τελικά θα κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή στο Λύκειο.
 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
 
 
  
ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
  

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Στο αρχείο του σχολείου αυτή τη στιγμή έχουν καταχωρηθεί τα εξής στοιχεία:
1. Επώνυμο κηδεμόνα
2. Όνομα κηδεμόνα
 

Σε περίπτωση που ο κηδεμόνας που εμφανίζεται στο αρχείο μας διαθέτει προσωπικούς κωδικούς TaxisNet, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια, καθώς μπορεί ο κηδεμόνας αυτός να προχωρήσει στην ηλεκτρονική εγγραφή του μαθητή στο Λύκειο όταν χρειαστεί.

Σε περίπτωση που ο κηδεμόνας που εμφανίζεται στο αρχείο μας δεν διαθέτει προσωπικούς κωδικούς TaxisNet (εφορίας), μπορεί να προβεί σε μία από τις παρακάτω δύο ενέργειες:

-Ή να εκδώσει στην εφορία προσωπικούς κωδικούς TaxisNet ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην ηλεκτρονική εγγραφή όταν χρειαστεί.

-Ή να δηλωθεί ως κηδεμόνας ο άλλος γονέας του μαθητή που διαθέτει προσωπικούς κωδικούς TaxisNet και να προχωρήσει αυτός στην ηλεκτρονική εγγραφή όταν χρειαστεί. Σ’ αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε να προσέλθει ο γονέας αυτός που διαθέτει κωδικούς Taxisnet στο σχολείο μας για να δηλώσει τα στοιχεία του και να καταχωρηθεί αυτός στο ηλεκτρονικό σύστημα ως κηδεμόνας του μαθητή.

Επίσης, αν κάποιο από τα παρακάτω στοιχεία (Διεύθυνση κατοικίας ή ημερομηνία γέννησης μαθητή) έχει αλλάξει ή είναι λάθος, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο σχολείο για μεταβολή των λανθασμένων στοιχείων.
 
3    Διεύθυνση κατοικίας
4    Ημερομηνία Γέννησης μαθητή
                                                                         
Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 08 Ιούνιος 2020 17:28 )
 
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow
 • An Image Slideshow

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ...

ΣΗΜΕΡΑη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

Ο καιρός στα Πιέρια

Αρχική σελίδα Νέα Νέα 2019-2020 Οδηγίες ηλεκτρονικών εγγραφών στο Λύκειο

Πλοήγηση

Powered by JoomlaGadgets

Ενημέρωση

Τελευταίο θρανίο

newspaper
Σχολική εφημερίδα του
Γυμνασίου Ρητίνης
"Τελευταίο θρανίο"
Copyright © 2021 . Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..