Τσικνοπέμπτη με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Σήμερα Τσικνοπέμπτη 07/03/2024 το σχολείο πραγματοποίησε περίπατο. Οι μαθητές, αφού έπαιξαν διάφορα ομαδικά παιχνίδια και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στη συνέχεια κατά το έθιμο ακολούθησε το τσίκνισμα! Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που μερίμνησε ώστε να εορταστεί το έθιμο από Καθηγητές και μαθητές και μας προσέφερε ένα γεύμα, το οποίο και ετοίμασε στην αυλή του σχολείου! Καλή Αποκριά!

Σχετική Ανάρτηση

Έγκριση διεξαγωγής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο: «Γαϊτανάκι ονειρεμένο, μ’ απηλιώτη άνεμο φερμένο, Κλώσε χρώμα να σκορπίζει, μια αγκαλιά για να ανθίζει – 100 Χρόνια Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής – 100 Χρόνια Έμπνευσης από το Μεγαλείο του Μικρασιατικού Πολιτισμού».Έγκριση διεξαγωγής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο: «Γαϊτανάκι ονειρεμένο, μ’ απηλιώτη άνεμο φερμένο, Κλώσε χρώμα να σκορπίζει, μια αγκαλιά για να ανθίζει – 100 Χρόνια Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής – 100 Χρόνια Έμπνευσης από το Μεγαλείο του Μικρασιατικού Πολιτισμού».

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 55/14-10-2021 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνεται η διοργάνωση και διεξαγωγή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο: «Γαϊτανάκι ονειρεμένο,