Έγκριση διεξαγωγής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο: «Γαϊτανάκι ονειρεμένο, μ’ απηλιώτη άνεμο φερμένο, Κλώσε χρώμα να σκορπίζει, μια αγκαλιά για να ανθίζει – 100 Χρόνια Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής – 100 Χρόνια Έμπνευσης από το Μεγαλείο του Μικρασιατικού Πολιτισμού».

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 55/14-10-2021 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνεται η διοργάνωση και διεξαγωγή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο: «Γαϊτανάκι ονειρεμένο, μ’ απηλιώτη άνεμο φερμένο, Κλώσε χρώμα να σκορπίζει, μια αγκαλιά για να ανθίζει – 100 Χρόνια Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής – 100 Χρόνια Έμπνευσης από το Μεγαλείο του Μικρασιατικού Πολιτισμού», που διοργανώνονται από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος και απευθύνονται σε μαθητές/τριες νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, όλων των τύπων σχολικών μονάδων της χώρας και ελληνικών σχολείων του εξωτερικού, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω pdf αρχεία.

Έγγραφο Προκήρυξη προγράμματος ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ 2022 ΠΠΕ.pdf

Έγκριση διεξαγωγής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο «Γαϊτανάκι ονειρεμένο.

Σχετική Ανάρτηση

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Μακεδονικού Αγώνα, παρακαλούνται οι σχολικές μονάδες να αφιερώσουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου έως και δύο ώρες από το ημερήσιο ωρολόγιο πρόγραμμα σε σχετικές εκδηλώσεις, με

ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ:”RACECAR CHALLENGE” TΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-PIERCE.ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ:”RACECAR CHALLENGE” TΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-PIERCE.

Σε συνέχεια του από 31-05-2022 εγγράφου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας-Pierce και λαμβάνοντας υπόψη το υπ’αριθμ.8/09-02-2023 Πρακτικό του Δ.Σ. του ΙΕΠ, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη διενέργεια του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο στις 8 Φεβρουαρίου, σας διαβιβάζουμε Πρόσκληση Δήλωσης Συμμετοχής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας του Υπουργείου Προστασίας