«Αλκοόλ και τσιγάρο: μύθοι και αλήθειες»

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Αλκοόλ και τσιγάρο, μύθοι και αλήθειες», που υλοποιεί το Κ.Π. «ΑΤΡΑΚΤΟΣ» με την B Τάξη των Γυμνασίων, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Γυμνάσιό μας. Οι μαθητές της Β και της Γ τάξης του Γυμνασίου μας, με την καθοδήγηση του συντονιστή κ. Μπέη Νικολάου, παρακολούθησαν το βιωματικό πρόγραμμα.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπέη Νικόλαο για την διεξαγωγή του προγράμματος και το ευχόμαστε καλή συνέχεια στο εποικοδομητικό του έργο.

Σχετική Ανάρτηση

«9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022».«9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022».

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ

Υλοποίηση δράσης για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού.Υλοποίηση δράσης για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικού.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού (5 Οκτωβρίου), το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων υλοποιεί δράση στις Σχολικές Μονάδες Π/θμιας Εκπαίδευσης και τα Γυμνάσια της χώρας. Η δράση αφορά στην παρότρυνση