Πρόγραμμα εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2021

ΣΧΕΤ.: 1. Το υπ’ αριθμ. 4212/28-09-2021 έγγραφο του Αυτοτελούς Τμήματος Περιφερειακού Τύπου και Εθιμοτυπίας του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης)
2. Το Β.Δ. 157 «Περί καθορισμού εορτών» (ΦΕΚ 46/Τεύχος Α/ 11-03-1969)
3. Το από 05/10/2021 έγγραφο του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα

Ημέρα του Μακεδονικού Αγώνα - Σαν Σήμερα .gr

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID -19, η τέλεση των Δοξολογιών, των Επιμνημόσυνων Δεήσεων, των ομιλιών στα σχολεία, των καταθέσεων στεφάνων στις έδρες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Περιφερειακών Ενοτήτων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και υπό την αυστηρή τήρηση αυτών.

Κατεβάστε παρακάτω τις αναλυτικές εγκυκλίους.

18697 Εορτασμός Μακεδονικού Αγώνα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ_ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ_ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 2021

Σχετική Ανάρτηση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΛΩΣΣΩΝ

Το Goethe-Institut Thessaloniki συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 26 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Έγκριση διεξαγωγής του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών» , για το σχ. έτος 2021-2022.Έγκριση διεξαγωγής του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών» , για το σχ. έτος 2021-2022.

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνεται η διεξαγωγή του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων των Περιφερειακών