Έγκριση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «LIFE 2 – Μαθαίνοντας τη Διαπολιτισμικότητα από τη Θρησκεία»

Σχετ.: Το με αρ. πρωτ. εισ. Υ.ΠΑΙ.Θ. 118292/Δ2/20-09-2021 έγγραφο

Μετά από αίτημα του Αστικού μη Κερδοσκοπικού Συνεταιρισμού «ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ – Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων» για συνέχιση διεξαγωγής εκπαιδευτικού προγράμματος (το οποίο είχε εγκριθεί για το σχ. έτος 2020-21 με το με αρ. πρωτ. 22447/Δ2/25-02-2021 έγγραφό μας), σας γνωρίζουμε ότι εγκρίνεται η συνέχιση διεξαγωγής του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ με τίτλο «LIFE 2 – Μαθαίνοντας τη Διαπολιτισμικότητα από τη Θρησκεία» για το σχολικό έτος 2021-2022.

Κατεβάστε παρακάτω την αναλυτική εγκύκλιο.

Μαθαίνοντας τη Διαπολιτισμικότητα από τη Θρησκεία_ του ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ

Σχετική Ανάρτηση

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023.Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-2023.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2022-2023, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης

Έγκριση ανανέωσης Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου με τίτλο «Κλικ, προστάτευσέ το! – Η φωτογραφία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση».Έγκριση ανανέωσης Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου με τίτλο «Κλικ, προστάτευσέ το! – Η φωτογραφία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση».

Εγκρίνουμε την ανανέωση της λειτουργίας, καθώς και την ανασυγκρότηση της Συντονιστικής Επιτροπής, του Περιφερειακού Θεματικού Δικτύου με τίτλο: «Κλικ, προστάτευσέ το! – Η Φωτογραφία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» για το σχολικό

Πρόσκληση συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.Πρόσκληση συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα.

    Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Girls Go Circular, τμήμα της πρωτοβουλίας Cross-KIC Skills for Future του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Καινοτομίας, δείτε εδώ: