ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΡΗΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Στις 17  Φεβρουαρίου μαθητές του Γυμνασίου Ρητίνης πραγματοποίησαν επίσκεψη στην  Κατερίνη όπου παρακολούθησαν την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο κινηματοθέατρο Ευκαρπίδη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας και των εκδηλώσεων μνήμης, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Οι μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ταινία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω word έγγραφο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

Σχετική Ανάρτηση

Δραση του Γυμνασίου Ρητίνης για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής βίας και Εκφοβισμού.Δραση του Γυμνασίου Ρητίνης για την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής βίας και Εκφοβισμού.

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο. Η ημέρα αυτή αποτελεί μια αφορμή για εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και γονείς των σχολείων όλης της χώρας να ανταλλάξουν σκέψεις,

Επιπτώσεις στην τοπική οικονομία των Πιερίων από την κλιματική αλλαγή.Επιπτώσεις στην τοπική οικονομία των Πιερίων από την κλιματική αλλαγή.

Η κλιματική αλλαγή αναφέρεται σε μακροπρόθεσμες αλλαγές στις θερμοκρασίες και τα καιρικά μοτίβα. Αυτές οι μετατοπίσεις μπορεί να είναι φυσικές, όπως μέσω διακυμάνσεων στον ηλιακό κύκλο. Αλλά από το 1800,