Οι μαθητές μας σας εύχονται στα γερμανικά!

Στα πλαίσια του μαθήματος των Γερμανικών οι μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου Ρητίνης ήρθαν σε επαφή με τον πολιτισμό των γερμανόφωνων χωρών και γνώρισαν τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα.
Οι μαθητές δημιούργησαν ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο (Adventskalender), καρτούλες με ευχές (Weihnachtskarten) και είπαν τα γερμανικά κάλαντα στο Διευθυντή μας τον κ. Δημήτριο Γραμματικόπουλο, στο Σύλλογο Διδασκόντων και στο Δημοτικό Σχολείο Ρητίνης.
Σας ευχόμαστε καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα – Frohe Weihnachten
Η καθηγήτρια των Γερμανικών
Παναγιώτα Καραφουλίδου
ΠΕ07 Γερμανικής Φιλολογίας

Σχετική Ανάρτηση

Έγκριση 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής και Διαδικτυακής Έκθεσης Μαθητικής Καινοτομίας για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. , για το σχολικό έτος 2022-2023.Έγκριση 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής και Διαδικτυακής Έκθεσης Μαθητικής Καινοτομίας για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. , για το σχολικό έτος 2022-2023.

Απαντώντας στο από 31-05-2022 αίτημα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά έγκριση του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής και Διαδικτυακής Έκθεσης Μαθητικής Καινοτομίας, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το

Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης αποτελεί μια μοναδική και επίκαιρη ευκαιρία για τους Ευρωπαίους πολίτες να συζητήσουν τις προκλήσεις της Ευρώπης και τις προτεραιότητές της και να διαμορφώσουν