Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου 2022.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί όλα τα σχολεία να συμμετάσχουν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, που θα εορτασθεί σε όλον τον κόσμο το Σάββατο 2 Απριλίου 2022. Οι δράσεις για τον εορτασμό μπορούν να πραγματοποιούνται ως το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω pdf αρχείο.

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου 2022

Σχετική Ανάρτηση

Έγκριση 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής και Διαδικτυακής Έκθεσης Μαθητικής Καινοτομίας για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. , για το σχολικό έτος 2022-2023.Έγκριση 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής και Διαδικτυακής Έκθεσης Μαθητικής Καινοτομίας για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. , για το σχολικό έτος 2022-2023.

Απαντώντας στο από 31-05-2022 αίτημα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας που αφορά έγκριση του 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής και Διαδικτυακής Έκθεσης Μαθητικής Καινοτομίας, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το

Έγκριση διεξαγωγής του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών» , για το σχ. έτος 2021-2022.Έγκριση διεξαγωγής του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών» , για το σχ. έτος 2021-2022.

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνεται η διεξαγωγή του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων των Περιφερειακών

«Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τον Εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid‐19».«Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τον Εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid‐19».

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: