Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο στις 8 Φεβρουαρίου, σας διαβιβάζουμε Πρόσκληση Δήλωσης Συμμετοχής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με θέμα: «Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, για το έτος 2022», προκειμένου οι σχολικές μονάδας Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης να συμμετάσχουν μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου σε διαδικτυακή ενημέρωση από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω pdf αρχεία.

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2022

Σχετική Ανάρτηση

Οι μαθητές μας σας εύχονται στα γερμανικά!Οι μαθητές μας σας εύχονται στα γερμανικά!

Στα πλαίσια του μαθήματος των Γερμανικών οι μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου Ρητίνης ήρθαν σε επαφή με τον πολιτισμό των γερμανόφωνων χωρών και γνώρισαν τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα.

Εγκύκλιος για προαιρετικό εμβολιασμό εκπαιδευτικών από αδιάθετες δόσεις εμβολίων.Εγκύκλιος για προαιρετικό εμβολιασμό εκπαιδευτικών από αδιάθετες δόσεις εμβολίων.

Ενημέρωση των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να καταστούν δικαιούχοι εμβολιασμού για πρώτη φορά, από αδιάθετες δόσεις εμβολίων στα εμβολιαστικά

Αντιπυρική προστασία – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γυμνασίου ΡητίνηςΑντιπυρική προστασία – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γυμνασίου Ρητίνης

Στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου Ρητίνης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου  δράση με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης για την αντιπυρική προστασία. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο