Έγκριση διεξαγωγής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο: «Γαϊτανάκι ονειρεμένο, μ’ απηλιώτη άνεμο φερμένο, Κλώσε χρώμα να σκορπίζει, μια αγκαλιά για να ανθίζει – 100 Χρόνια Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής – 100 Χρόνια Έμπνευσης από το Μεγαλείο του Μικρασιατικού Πολιτισμού».

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 55/14-10-2021 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνεται η διοργάνωση και διεξαγωγή του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο: «Γαϊτανάκι ονειρεμένο, μ’ απηλιώτη άνεμο φερμένο, Κλώσε χρώμα να σκορπίζει, μια αγκαλιά για να ανθίζει – 100 Χρόνια Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής – 100 Χρόνια Έμπνευσης από το Μεγαλείο του Μικρασιατικού Πολιτισμού», που διοργανώνονται από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδος και απευθύνονται σε μαθητές/τριες νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, όλων των τύπων σχολικών μονάδων της χώρας και ελληνικών σχολείων του εξωτερικού, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω pdf αρχεία.

Έγγραφο Προκήρυξη προγράμματος ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ 2022 ΠΠΕ.pdf

Έγκριση διεξαγωγής του Εκπαιδευτικού Προγράμματος και του Σχολικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με τίτλο «Γαϊτανάκι ονειρεμένο.

Σχετική Ανάρτηση

ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εγκύκλιοι αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, σε δομές ΕΑΕ, ΚΕΣΥ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Εκκλησιαστικά Σχολεία καθώς και σε υπηρεσίες και φορείς αρμοδιότητας του υπουργείου Παιδείας για το διδακτικό έτος 2021-2022 .

Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης αποτελεί μια μοναδική και επίκαιρη ευκαιρία για τους Ευρωπαίους πολίτες να συζητήσουν τις προκλήσεις της Ευρώπης και τις προτεραιότητές της και να διαμορφώσουν

Δεύτερη παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία»Δεύτερη παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία»

Σε συνέχεια του με ΑΠ.81126/20-11-2019 εγγράφου με θέμα «Πρόσκληση συμμετοχής στο πρόγραμμα Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων στα Ελληνικά Σχολεία» και του με Α.Π. 49957/Η1/05-05-21 εγγράφου με θέμα «Παράταση της ημερομηνίας υποβολής