Έγκριση του 11ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης», για το σχολικό έτος 2022-2023».

Λαμβάνοντας υπόψη το υπ’αριθμ.48/08-09-2022 Απόσπασμα Πρακτικού του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε για το σχολικό έτος 2022-2023, την διεξαγωγή του 11ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης» που διοργανώνεται από τον Επιστημονικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «eκπ@ιδευτικός κύκλος» σε συνεργασία με το ΠΕ.ΚΕ.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Μουσικά/Καλλιτεχνικά/Εκκλησιαστικά/Πρότυπα και Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια) όλων των τάξεων σε όλη τη χώρα και στα Ελληνικά σχολεία του εξωτερικού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω αρχεία.

Έγκριση του 11ου Πανελλήνιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εφηβικού Διηγήματος και Ποίησης «Γρηγόρης Πεντζίκης», για το σχολικό έτος 2022-2023» 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΝΤΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

 

Σχετική Ανάρτηση

Έγκριση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «LIFE 2 – Μαθαίνοντας τη Διαπολιτισμικότητα από τη Θρησκεία»Έγκριση του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «LIFE 2 – Μαθαίνοντας τη Διαπολιτισμικότητα από τη Θρησκεία»

Σχετ.: Το με αρ. πρωτ. εισ. Υ.ΠΑΙ.Θ. 118292/Δ2/20-09-2021 έγγραφο Μετά από αίτημα του Αστικού μη Κερδοσκοπικού Συνεταιρισμού «ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ – Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων» για συνέχιση διεξαγωγής εκπαιδευτικού προγράμματος

Διοργάνωση εκπαιδευτικής δράσης με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον Υπολογισμό της Ακτίνας της Γης – 2023»Διοργάνωση εκπαιδευτικής δράσης με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον Υπολογισμό της Ακτίνας της Γης – 2023»

Η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Ι.Α.Α.Δ.Ε.Τ.), διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Μαρτίου

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Γυμνασίου ΡητίνηςΕσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Γυμνασίου Ρητίνης

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Γυμνασίου Ρητίνης, όπως έχει εγκριθεί, για το σχολικό έτος 2020-2021. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.