Τηλεκπαιδεύσεις πρεσβευτών eTwinning σχ.έτους 2020-2021 για την ευρωπαϊκή δράση eTwinning-Η Κοινότητα των Σχολείων της Ευρώπης».

Το eTwinning αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες με τη χρήση των Τεχνολογιών της Πληροφορικής και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ eTwinning

Σχετική Ανάρτηση

Ταξίδι στον κόσμο των Μαθηματικών.Ταξίδι στον κόσμο των Μαθηματικών.

Από τις 7 Νοεμβρίου η μεγάλη έκθεση “Ταξίδι στον κόσμο των Μαθηματικών” θα ανοίξει για να σας υποδεχτεί και να χαρίσει γνώση μέσα από κείμενα, χάρτες, κατασκευές καθώς και διαδραστικές και ψηφιακές

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές.Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές.

Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής των μαθητών/τριών που πρόκειται να εγγραφούν στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη των

Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Γυμνασίου ΡητίνηςΕσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας του Γυμνασίου Ρητίνης

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Γυμνασίου Ρητίνης, όπως έχει εγκριθεί, για το σχολικό έτος 2020-2021. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.