Διεξαγωγή μαθητικού διαγωνισμού: «Πανελλήνιοι Αγώνες Ρητορικής στην Αγγλική Γλώσσα»

Σας γνωρίζουμε ότι εγκρίνεται η διοργάνωση του μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο: «Πανελλήνιοι Αγώνες Ρητορικής στην Αγγλική Γλώσσα 2021 που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και ΓΕ.Λ. των σχολικών μονάδων – μελών του PFA όλης της χώρας και θα υλοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM από τις 01-04-2021 έως τις 04-04-2021.

Έγκριση διεξαγωγής μαθητικού διαγωνισμού

Σχετική Ανάρτηση

Έγκριση διεξαγωγής Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου».Έγκριση διεξαγωγής Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: «Χορεύοντας οι λέξεις του τόπου μου».

Απαντώντας στην από 29-05-2022 αίτησή σας και λαμβάνοντας υπόψη το με αρ. 50/22-09-2022 απόσπασμα πρακτικού του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη διεξαγωγή του Πανελλαδικού Μαθητικού Διαγωνισμού

ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ:”RACECAR CHALLENGE” TΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-PIERCE.ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ:”RACECAR CHALLENGE” TΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-PIERCE.

Σε συνέχεια του από 31-05-2022 εγγράφου του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας-Pierce και λαμβάνοντας υπόψη το υπ’αριθμ.8/09-02-2023 Πρακτικό του Δ.Σ. του ΙΕΠ, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνουμε τη διενέργεια του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού

«Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τον Εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid‐19».«Πρόσκληση σε Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για τον Εμβολιασμό των παιδιών κατά της Covid‐19».

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Κρίσεων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: