Γυμνάσιο Ρητίνης Εκδρομές,Χωρίς κατηγορία Ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Έδεσσα

Ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στην Έδεσσα

Σήμερα 14/05/2024 το σχολείο μας επισκέφθηκε την πόλη της Έδεσσας. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα σοκάκια της παλιάς πόλης. Επισκέφθηκαν το Μύλο των Γεύσεων, το μουσείο νερού, το λαογραφικό μουσείο Βαρόσι, το Βυζαντινό ναό, την έκθεση ορυκτών, το ενυδρείο/ερπετάριο καταλήγοντας στον καταρράκτη Κάρανο για την αναμνηστική φωτογραφία. Έπειτα οι μαθητές επισκέφτηκαν το άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα.

Σχετική Ανάρτηση

Έγκριση διεξαγωγής του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών» , για το σχ. έτος 2021-2022.Έγκριση διεξαγωγής του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών» , για το σχ. έτος 2021-2022.

Σας ενημερώνουμε ότι εγκρίνεται η διεξαγωγή του 6ου Διαπεριφερειακού Διαγωνισμού Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των τάξεων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και Κρήτης , για το σχολικό έτος 2021-2022.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω pdf αρχείο.

ΕΓΚΡΙΣΗ 6ου ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Διδακτική επίσκεψη στην ΚατερίνηΔιδακτική επίσκεψη στην Κατερίνη

Το Γυμνάσιο Ρητίνης επισκέφτηκε την Rock School Climbing Wall στην Κατερίνη την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024. Εκεί οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου στα πλαίσια της Γυμναστικής είχαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν σε κάθετο τοίχο και να πραγματοποιήσουν και άλλες δραστηριότητες υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων της σχολής.